html> <!-- gemaakt door www.metatags.nl --> <meta name="description" content="Willemshandel is een genie in het slijpen van professioneel gereedschap op elk gebied en de verkoop van al U gemotoriseerde en elektrische tuin gereedschap tegen scherpe prijzen."> <meta name="keywords" content="grasmaaiers, bladblazers, gereedschapslijpen, gereedschapslijper, professioneelslijpwerk, constructiewerk, staalconstructiebouw, elktrischegereedschappen, bosch, hitachi, kettingzagen, service, onderhoud, "> <meta name="author" content="metatags generator"> <meta name="robots" content="index, follow"> <meta name="revisit-after" content="3 days"> <title>Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten. Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten gereedschap en metaal doe het zelf producten. titel HTML "> Willemshandel professioneel slijpwerk en verkoop van tuin onderhoud producten gereedschap en metaal doe het zelf producten. XHTML "> HTML "> STIGA ROBOT MAAIER titel

Wolf-Grarten Elektro Maaiers

<< Vorige - Volgende >>


BluePower 34 E Elektromaaier (Exclusief bij uw DealerWillems


Met het invoeren van de BluePower technologie, voor de eco-vriendelijke tuin, geven wij u als klant

Artikelcode: 18AWF1X1650BluePower 34 E Elektromaaier (Exclusief bij uw DealerWillems
WOLF-Garden LI-ION POWER - Benzine, Elektrograsmaaiers HOOGE-MIERDE 
 
Willems U adres voor al U gemotoriseerde tuingereedschap en al U slijpwerk


BluePower 34 E Elektromaaier

WOLF-Garden LI-ION POWER - Benzine, Elektrograsmaaiers HOOGE-MIERDE 


Met het invoeren van de BluePower technologie, voor de eco-vriendelijke tuin, geven wij u als klant de mogelijkheid bewust te kiezen. De Permanent Magnetic motoren, welke zijn geïntegreerd in alle BluePower elektromaaiers, zorgen voor maximaal 50% vermindering van het energieverbruik in vergelijking met conventionele motoren. De BluePower elektromaaiers zijn tevens allemaal uitgerust met een geïntegreerd mulch-systeem.

De BluePower 34 E elektromaaier, met een gewicht van 14 kg, wordt gekenmerkt door zijn 34 cm maaibreedte, de ergonomische, inklapbare duwboom, de centrale 5-voudige maaihoogte van 2,0 - 6,0 cm, kruislings geplaatste messen (200 snijbewegingen per seconde), kabelbescherming en ''Flick-Flack®'' kabelgeleiding, en de grasvangzak van 35 liter met vulindicator. 
Het motorvermogen van deze BluePower 34 E bedraagt 600 Watt, wat door de hoge efficiëntie van de Permanent Magnetic motor gelijk staat aan een conventionele motor van ongeveer 1200 Watt.

Optioneel verkrijgbaar 20 meter kabel, VV 20 / 4556005.
       
                       

       Technische gegevens

Artikelnummer:         
18AWF1X1650
Maaibreedte: 
34 cm
Motorvermogen:         
600 Watt ~ 1.200 Watt
Chassis:         
Kunststof
Maaihoogte-instelling: 
Centraal, 5-voudig, 2,0 - 6,0 cm
Geluidsniveau:         
87 dB(A)
Vangzak / Volume: 
Grasvangzak met vulindicator: 35 liter
Gewicht:         
14 kg
Wielaandrijving:
 Nee

       Extra's:         

  •     Ergonomische, inklapbare duwboom
  •     Kabelgeleiding 'Flick-Flack®'
  •     3-in-1 systeem (maaien, vangen, mulchen)
Prijs op aanvraag